Ovi-Foci Kft.

Ha Ön a TAO adta lehetőségektől függetlenül szeretné megvalósítani az Ovi-Sport Programot és az Ovi-Sport Pályát, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Ovi-Foci Kft.-vel:

dr. Vécsi-Vojnár Zsófia cégvezető

kft@ovi-foci.hu

+36 30 940 3088

 

 

 

Pályatípusok:

- Classic 

- Gomba 

A Pályák egyedi mintával ellátott palánkkal, illetve színterezett vázszerkezettel is kérhetők!

Egyéb rendelhető kiegészítők:

eszközkészlet: segítségével fejleszthető a mozgáskoordináció, illetve színesíthetők a Pályán tartott foglalkozások

- árnyékoló háló : a tető szerkezetére helyezhető álca-, vagy árnyékoló háló a legnagyobb melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít, valamint a káros UV-sugaraktól is védi a Pályán játszó gyermekeket és pedagógusaikat

- karbantartó gép : a 3 rétegben szőtt, töltetlen műfű ideális választás az óvodások mozgásához, ugyanakkor ennek a fajtának is szüksége van karbantartásra; az "Oszkár" névre hallgató, kifejezetten az Ovi-Sport Pályához kifejlesztett gép kézi húzással, egy személy által könnyen mozgatható. Segítségével akár az óvoda gondnoka, akár az óvodapedagógusok által könnyedén karbantartható az Ovi-Sport Pálya. A műfűből kiszedett szemetet külön tartályba gyűjti össze. Súlya: 40 kg.

- atlétikai pálya : telepítésével a gyermekek egy újabb sportágban próbálhatják ki magukat, ráadásul olyanban, amely a többi labdás sportág alapjainak elsajátításához szükséges képességeket is nagymértékben fejleszti 

- oktatókönyv: professzionális sportszakembereink által összeállított anyagok az Ovi-Sport Pályán tartott foglalkozások megismeréséhez.